10/6: Open dag bij Tennis Club Hasselt
Aanstaande zaterdag 17 juni houdt TCH een open dag. De perfecte kans om kennis te maken met deze leuke sport. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom op het tennispark gelegen aan Sikkel 1. De clubtrainer Thory Fietje en een aantal ervaren spelers staan klaar om met alle belangstellenden een balletje te slaan. Je hoeft zelf geen tennisspullen mee te nemen. Rackets en ballen liggen klaar.

En krijg je op 17 juni meteen al de smaak te pakken? Dan biedt TCH je een proefabonnement aan waarmee je 2 maanden gratis kan tennissen en daarna kan besluiten of je lid wilt worden.

Dus: zegt het voort en nodig je buren, vrienden en familie uit voor deze open dag bij onze club!

Voor meer informatie:
email: jettebrouwer@home.nl

8/4: De competitie is van start!
De voorjaarscompetitie is vandaag begonnen! Er is een goede deelname. Zelfs zo goed, dat we op de competitiezaterdagen tot en met 27 mei alle banen in gebruik hebben. Dat betekent dat baan 3 de hele dag niet beschikbaar is voor recreatief gebruik. Uiteraard is een ieder welkom om de Hasseltse teams aan te moedigen!

24/3: Baanindeling tijdens de competitie
Zaterdag 15 april spelen er twee competitie teams thuis. Dit betekent voor de recreanten dat er maar 1 baan ter beschikking is. Dit zal baan 3 zijn.

22/2: Vesta Intracon BV verlengt sponsorcontract ten behoeve van de jeugd
Na afloop van de Algemene ledenvergadering van Tennisclub Hasselt werd een nieuwe sponsorovereenkomst getekend. de Tennisclub Haasselt is trots dat zij het sponsorcontract met Vesta Intracon BV weer voor drie jaar kunnen verlengen. Afgelopen jaren was de onderneming sponsor van alle jeugdactiviteiten van de tennisclub. Dit willen wij graag continueren voor drie jaar, aldus Erik-Jan van Dijk namens Vesta Intracon BV. “Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van de Tennisclub Hasselt. Met name sponsoring voor jeugdactiviteiten vinden wij belangrijk.”

Vesta Intracon BV is een groothandel in chemische producten en gevestigd in Zwolle. Zij levert haar producten aan diverse bedrijven in de wereld.

De voorzitter van TCH, Olaf Schulte, is erg blij met het nieuwe contract. “Sponsoring is voor onze tennisclub zeer belangrijk. Mede op basis hiervan zijn wij in staat om als vereniging verder te bouwen aan onze toekomst.”

07/2: Jaarverslag 2016 en informatie algemene ledenvergadering.
Op 14 februari vindt vanaf 20.00uur de algemene ledenvergadering plaats. U bent van harte uitgenodigd in ons clubgebouw!
Klik op een van onderstaand bestand om u alvast voor te bereiden. (opent in PDF)
Uitnodiging algemene ledenvergadering 2017
Notulen Algemene Ledenvergadering 2016
TCH Jaarverslag 2016

25/1: De website is overgezet naar WordPress.
Op 18 januari hebben wij onze website overgezet in een WordPress omgeving. We zijn nu bezig met het opbouwen en herinrichten van onze website. U kunt de voortgang live volgen. Als de website af is, zal dit gemeld worden in de nieuwsbrief.